12° Açık

“KONGRELERİMİZ BAŞLIYOR. MAHALLELERDE DE İLÇEDE DE KİMSENİN ADAMINA OY VERMEYİN. CUMHURİYET HALK PARTİLİYE VERİN”

Gündem - 29 Haziran 2023 21:28 A A

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, il başkanlığındaki bayramlaşma töreninde; “Önümüzdeki süreçte il kongresine giderken, ilçe kongrelerimiz, mahalle kongrelerimiz başlıyor, sizlerden tek bir şey istiyorum. Mahallelerde de ilçede de kimsenin adamına oy vermeyin. Cumhuriyet Halk Partiliye verin. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek, davasının ne olduğunu bilmek demek, partisinin değerlerini bilmek demektir” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Canan Kaftancıoğlu’nun katılımıyla il başkanlığı binasında bayramlaşma töreni düzenledi. Törene CHP’li belediye başkanları, milletvekilleri, il ve ilçe örgütleri yöneticileri ve üyeleri katıldı. Kaftancıoğlu, burada yaptığı konuşmada il başkanı olarak bayramlaştığı son bayram olduğunu belirterek şunları söyledi:

“YAŞAMIM BOYUNCA EN ÇOK GURUR DUYDUĞUM ŞEYLERİN BAŞINDA CHP İL BAŞKANI OLMAK OLACAK

İNANMIŞ BİR ÖRGÜTÜN KARŞISINDA HİÇBİR ENGEL DURAMAZ

SON SEÇİMDE İSTANBUL’UN ÇIKARDIĞI SONUCA RAĞMEN TÜRKİYE GENELİNDE İKTİDARDAKİ KÖTÜLÜĞÜ GÖNDERMEYE İSTANBUL’UN NEFESİ YETMEDİ

AKP YARGISI BENİ 4 YIL BOYUNCA YASAKLI YAPTI

KİMSENİN ADAMINA DEĞİL CHP’LİYE OY VERİN

ELEŞTİRDİĞİMİZ ŞEYİ ÖNCE KENDİMİZ YAPMAYACAĞIZ, GENÇLERİ KADINLARI ADAY GÖSTERECEĞİZ

DAVA BİLİNCİYLE YAPILAN SİYASETLER İÇİN KOLTUKLARA ÜNVANLARA GEREK YOKTUR

İL KONGRESİNDEN SONRA CHP’NİN BİR NEFERİ OLARAK EMRİNİZDE OLACAĞIM: Umuyorum altı yıldır il başkanlığım boyunca örgütümün yüzünü yere düşürmeden, kamuoyunda partimi zor durumda bırakacak fikirsel olarak işler yapmadan Cumhuriyet Halk Partisi’nin koltukları çok önemli. O yüzden diliyorum, benden sonra da sizlerin karar vereceği ve sizlerin seçileceği ve diliyorum, yine partimizin koltuğuna yakışır, sizleri temsil yeteneği, olan, bilinçli, birikimli kadın olursa sevinirim ama örgüt karar verir, Genç olursa daha çok sevinirim, ona da örgüt karar verir, bizden sonra bizden karınca kararınca yukarıya çekmeye çalıştığımız çıtayı daha da ileriye çalışacak bir il başkanına karar verirsiniz. İl kongresinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak örgütümün yani sizlerin emrinde olacağım. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun bütün örgütümüze selam, saygı ve bayram iyi bayramlar dileklerini iletiyorum.”

Gündem - 21:28 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster